• Meniu
  • Meniu
Despre noi

Despre noi

Bine ai venit in lumea Xplorer, un taram al aventurilor si al descoperirilor neasteptate!

Noi suntem Delia si Ovidiu. Eu sunt contabil, iar sotul meu este IT-ist, dar mai intai de toate suntem mari pasionati de calatorii.

Dupa ani de zile in care am lucrat in multinationale, cu program fix si mult stres, am decis ca ar fi timpul sa devenim stapanii propriilor noastre vieti.

In ciuda sfaturilor binevoitoare ale celor din jur, am renuntat la slujbele pe care le aveam si ne-am dedicat acestui frumos proiect.

Xplorer este copilul nostru. L-am dezvoltat de la zero, impartindu-ne sarcinile foarte clar. Eu ma ocup sa scriu ghidurile de calatorie, iar sotul meu de partea tehnica.

Prin intermediul acestui site de calatorie ne-am propus sa aducem mai aproape de tine obiective turistice cunoscute sau mai putin cunoscute, atat din tara, cat si din strainatate.

Ne dorim ca ghidurile noastre de calatorie sa fie o inspiratie pentru viitoarea ta vacanta. In fiecare articol ne straduim sa iti oferim cat mai multe informatii si sfaturi de calatorie utile.

Asa ca, exploreaza ghidurile noastre de calatorie, inspira-te si planuieste-ti urmatoarea aventura. Nu uita, sa calatoresti curios si liber!

Daca vrei sa ne impartasesti experientele tale, orice fel de sugestie, propunere de colaborare sau alte informatii, ne poti trimite un e-mail completand formularul de pe pagina de contact.