• Meniu
  • Meniu

Despre noi

Prin intermediul articolelor postate pe acest site ne propunem sa iti oferim o privire de ansamblu asupra obiectivelor turistice pe care le poti vizita in calatoriile tale prin lume.

Planifica-ti in mod inteligent urmatoarea vacanta citind informatiile pe care ti le oferim in acest ghid de calatorie online.

Pe langa prezentarea locurilor de vizitat din diferite tari, vei mai gasi pe site-ul nostru si articole cu privire la sfaturi de calatorie, cum ar fi: cum sa castigi bani in timp ce calatoresti, cum sa gasesti cea mai buna cazare, sfaturi pentru a economisi bani in vacanta, dar si alte lucruri ce se pot dovedi extrem de utile.

Noi, autorii acestui site, suntem pasionati de calatorii. Desi am vizitat foarte multe tari si atractii turistice, unele articole contin informatii din alte surse, nu din experienta noastra. Totusi, acestea reprezinta un punct de plecare si un viitor ghid pentru calatoriile noastre ce vor urma (sper ca si ale voastre).

Pentru orice fel de sugestie, propunere de colaborare sau alte informatii, ne poti trimite un e-mail completand formularul de pe pagina de contact.

De asemenea, ne poti gasi si pe site-ul in limba italiana xplorazione.it.